Der ligger naturligt en del småbyer rundt om søen, og selve Talloires samt den nærliggende Menthon-St.-Bernard er blandt de mest charmerende. Talloires "is famous for its bay and its gastronomy" og  Menthon for "its thermal baths, its castle, its place... quite a story!"  Men selvfølgelig er det selve Annecy by der tiltrækker sig mest opmærksomhed.

Annecy kan opdeles i den gamle bydel med de meget charmerende kanaler, hvor cafeer og restauranter ligger side om side med meget spændende forretninger. Den nyere bydel byder på alt hvad hjertet begærer af modeforretninger, så der er rig mulighed for at power-shoppe, hvis lysten og pengepungen er dertil! Er tiden inde til storkøb, ligger der i udkanten af Annecy adskillige store supermarkeder m.v.

Annecy byder endvidere på et væld af kulturelle tilbud, der er biografer, museer, slotte, spillecasino m.v. Endelig skal det bemærkes, at Annecy er en universitetsby, hvilket mærkes, idet byen absolut også, udover at være en turistattraktion syder af ungdom. 

Gennemsnitstemperaturen er i de 3 sommermåneder hhv. 20, 23 og 24 grader.

 

BYLIV